För att lyssna på LiseLottes radioprogram "En sån som jag" på Radio Österåker, vänligen klicka på länken. 
Via samtal med intressanta och aktuella personer hanterar hon med lätthet aktuella ämnen som näthat, våld mot kvinnor, antinazism och social medier. 
En sån som jag

Birgitta Backlund gästade Fredagsmagasinet på Radio Österåker där hon berättade om sitt liv, sitt författarskap och livsresa. Birgitta Backlund gästade Fredagsmagasinet på Radio Österåker där hon berättade om sitt liv, sitt författarskap och livsresa.
Johnny Höglin, fd nazistledare, samtalade med LiseLotte om radikalisering, tecken på att din tonåring är på väg in i extremism och den långa vägen ut ur nazismen. Johnny Höglin, fd nazistledare, samtalade med LiseLotte om radikalisering, tecken på att din tonåring är på väg in i extremism och den långa vägen ut ur nazismen.
Elin Gustafsson gästade Fredagsmagasinet på Radio Öster som representant för Tjejskjutsen, ett stöd för att tryggt få hjälp att komma hem på nattetid. Elin Gustafsson gästade Fredagsmagasinet på Radio Öster som representant för Tjejskjutsen, ett stöd för att tryggt få hjälp att komma hem på nattetid.