SKÄRVOR - När ytan spricker
Andra upplagan 2019
Närpoliserna Micke Ståhl och Fredrik Flink skickas på ett larm gällande en misshandlad tonårsflicka. Det som istället möter dem är så fruktansvärt att livet tillfälligt stannar upp. Stefan Andreason, president för Rubicon MC Stockholm, har skrapat ihop ett par timmar av ledig tid. Med sin fru Carina njuter han av en romantisk åktur på motorcykeln. Strax innan de är hemma ser de ett hav av flammande blått ljus, polisbilar och ambulanser som har invaderat deras egendom. De stannar till för att förstå vad det är som pågår. Trots Stefans svärande åsikter om snutjävlar och razzior rämnar deras fasader när de kör den sista biten hem.
”Stefan”, kvider Carina. ”Ungarna…” Förintad i ett dovt vakuum försöker Stefan Andreason hantera sin nya verklighet. Sakta men säkert inser han vidden av sveket som har drabbat honom.
Isbn 978-91-985162-0-3

PATRIARK - Vem äger rätten till ett barn?
2018
Dagen som ingen trodde skulle komma drabbar Fredrik och Jessica Flink med full kraft. Deras trygghet hotas. Milo, deras fyraåriga son, är i fara. Mc-presidenten Stefan Andreason, som säger sig vara Milos biologiska far, har krävt ett dna-test. Efter avtjänat fängelsestraff vill han ha juridisk rätt till framtida umgänge. Ett möte med en åklagare bekräftar deras värsta farhågor, Andreason har lagen på sin sida. I maktlös förtvivlan bestämmer sig Fredrik och Jessica för att göra allt de kan för att rädda sitt barn. Det otänkbara måste hanteras på de kriminellas sätt; med våld. Beslutet utlöser en lavin av händelser och konsekvenserna blir förödande för alla inblandade.
Isbn 978-91-982884-5-2

SKOTT - Vem var mördaren?
2018
Peter Andersson är en frilansande journalist och mediaperson som i åratal har hjälpt polisen med att kartlägga organiserad brottslighet. Det finns planer på att skriva en bok om Palme-mordet, men han har svårt att hitta motivationen.
En okänd man, Kalle, tar kontakt. Av någon anledning verkar Peter ha blivit utvald till att agera biktfader, att lyssna på bekännelser om mord. Det dröjer inte länge innan han förstår att mannen är djävulen själv. Naivt tror han sig kunna kontrollera situationen, men Kalles strategi visar sig vara noga uttänkt och planerad. Peter ställs inför valet att dö eller överleva.
Hur långt kan en människa pressas innan han tvingas slå tillbaka med sitt eget liv som insats?
Skott är en fiktiv thriller, men informationen är baserad på erkännanden mellan verklighetens Kalle och författaren LiseLotte Divelli.
Skott är en fristående del av serien Mörkrets Lag. 
Isbn 978-91-982884-7-6